可爱的蓝琪
 域名:http://lanqi0371.blog.globalimporter.net/
 
  ·第一个询盘

今天是2011年1月26日,我今天早上在我的邮箱里面收到了一份信件,是有关询盘的,回信是这样的:Thank you for your email of today.


We would be interested in evaluating your LED Street Lights but we need to know the following information before proceeding any further:-


· How long has your company been in existence?

· What is your current turnover?

· Do you meet European Standards such as CE and electrical safety etc?

· How long have the products been developed?

· Have you any weathering/performance data for the products?

· Have you any sales in the European Union?

· What is the unit cost of LKD-112W and LKD-168W, both for sample and quantity orders up to 500pcs at a time?


Look forward to your early reply 

哈哈,我的第一个询盘,超级高兴,真希望可以成功!

[2011年 1月27日 11 : 47]      评论:[10] | 浏览:[5717]
     恭喜楼主
    天道酬勤哦,相信你的付出肯定会有收获的,如果找对方法找到潜在的客户,肯定可以收到更多询盘的哦
    外贸客户开发软件 | 2013年 3月1日 13 : 13

     恭喜恭喜
    万事开头难~~踏出这一步了~一切就都好起来了~
    LILY | 2012年 4月24日 16 : 27
    Email:service_supplier(at)126.com


     恭喜恭喜
    万事开头难~~踏出这一步了~一切就都好起来了~
    LILY | 2012年 4月24日 16 : 27
    Email:service_supplier(at)126.com


     恭喜
    恭喜哈,做外贸有没有什么技巧啊,你们是做LED的吗
    刘姝园 | 2011年 3月23日 13 : 43

  日 历 calendar
« 11月 2017 »
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30        
  全 站 搜 索

  博 客 介 绍 
    
  文 章 分 类 
· 工作心得 [2]
  最 新 发 表 
    2011年不回家
    第一个询盘
  文 章 归 档 
  最 新 回 复 
    恭喜楼主
    无语了
    恭喜恭喜
    恭喜恭喜
    你老爹代表不了所有男人
    恭喜
    曾经我也这么想
  我 的 连 接 
    免费国外买家
  博 客 统 计 
·
文章总数:2
·
评论总数:22
·
访问总数:23962
   管理入口